Fenntarthatóság

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra, hiszen az általunk felhasznált alapanyagok 100 %-ban újrahasznosíthatók, a formázást követően a rácshulladékok újrahasznosításra kerülnek.

Fejlesztjük a biopolimerek (PLA) alkalmazását a csomagolástechnikában. Ezen anyagok nagy előnye a tömegműanyagokkal szemben, hogy képesek önmaguktól is lebomlani, hiszen kukorica keményítőből és egyéb poly-tejsavat tartalmazó növényekből állítják elő, így nem károsítják a környezetet.

Az üzemépületeink tetején működő napelemek egy óra alatt egy monitor 1000 órányi működéséhez elegendő áramot termelnek.

Fenntarthatósági jelentés
Beépített villamos teljesítményünk 5%-át megújuló energiával állítjuk elő.
Korszerű csomagológépek üzembe állításával évente 30%-al kevesebb csomagolóanyagot használunk fel.
Munkatársaink száma 40%-al nőtt az elmúlt két év során.
22 tonna szén-dioxid kibocsátás elhárításához járulunk hozzá évente, azáltal, hogy két csarnokunkban a kompresszorok által termelt hulladékhőt az öltözők fűtésére és a használati melegvíz előállítására fordítjuk.
Beszállítóink 40%-a magyar vállalkozás.
Integrált minőségiránytási rendszerünkön belül, a rendszeresen megtartott belső auditok célja, hogy folyamatainkat partnereink elvárásainak és igényeinek megfelelően alakítsuk.
Az integrált vállalatirányítási és projekt menedzsment rendszer segítségével a papír alapú dokumentációt 70%-al csökkentettük az elmúlt évek során.