Vállalati politika

A Szkaliczki és Társai Kft. célja a megszerzett piaci pozíció megtartása és a lehetőségekhez mérten folyamatos növelése. Ezen cél elérése megköveteli a vevői igények maradéktalan kielégítését, melynek okán a Szkaliczki és Társai Kft. elkötelezte magát a minőségi termelés és szolgáltatás mellett.

  • Törekszünk a gyártási technológiánk, gyártási folyamataink javítására, mind a termék minőségének tökéletesítése, mind pedig a környezet megóvása érdekében.
  • Törekszünk szakembereink folyamatos oktatására, hogy a lehetőségekhez mért legjobb minőséget nyújthassuk vevőinknek.
  • Legfontosabb alapelveink a megbízhatóság, minőség, rugalmasság, személyes kapcsolattartás, hogy hosszú távú szövetségi kapcsolatot építsünk ki partnereinkkel.
  • Törekszünk a cégen belüli kommunikáció akadálymentesítésére, hogy a munkatársaink között ne alakulhasson ki tartós konfliktus, mely befolyásolná közérzetüket és munkájukat.
  • Cégünk minden munkatársától elvárjuk, hogy személyes képességeivel, tudásával és felelősségével hozzájáruljon sikereinkhez.

A cégvezetés meggyőződése, hogy az üzleti siker legfontosabb paramétere az etikus üzleti és közéleti magatartás, mely nem egyszerűen az erkölcsi alapelvek betartását jelenti. Az etika egy személyes vállalás, melyet csak a személy tűzhet ki és csak maga érhet el.

Orosháza, 2011.október 31.

Szkaliczki Mihály
ügyvezető